Grafiskmall_ (1)

Mandalan ger kraft och energi...

Varje tavla är personlig och unik

Det börjar oftast med ett möte. När jag träffar dig eller kommer till rummet där mandalan ska hänga tar jag in energin och vi samtalar om dina behov och önskningar.

Innan jag griper penslarna mediterar jag på det som kommit fram i mötet och öppnar upp för inspirationen ur vilken din tavla föds.
 
Klokt använda symboler spelar stor roll för mandalans särskilda helande och transformerande verkningskraft. Skapandet är en glädjefylld process och mandalan växer fram i lager. Jag laddar din målning med kanaliserade energier som följer med mandalamålningen hem till dig eller ditt företag.

Förändra energin i ett helt rum

Varje mandalamålning har en särskild lyskraft och kan påtagligt förändra energin i ett rum. Du vet ibland redan var du vill hänga din mandala eller också har mandalan en egen åsikt.
 
Kanske blir den det första du möts av när du kommer hem. Eller så har den sin givna plats i barnrummet. Kraften i den personliga mandalan kan hjälpa dig som själv mediterar. Och i offentlig miljö kan mandalan förstärka den goda energin i receptionen, ateljén, studion eller på mottagningen...
 
När du beställer en personlig mandala så hjälper den dig själv att må bättre och världen blir till en lite bättre plats. Ta gärna kontakt med mig för att boka ett möte!

Se exempel på mina mandala tavlor >